woensdag 12 augustus 2009

9. Bak 10 verschillende taarten/cakes

Zo, ik heb dit doel maar even veranderd van 'Bak 10 verschillende taarten' in 'Bak 10 verschillende taarten/cakes'. Een taart is namelijk vaak zo groot. En dat is niet handig als je 'm daarna met z'n tweeën op moet eten. Een cake is ook niet echt klein, maar die hoeft niet zo snel op :p

Maandag heb ik met Martijn de eerste cake voor dit lijstje gemaakt. Het is een banaan-chocoladecake geworden. Beetje jammer was dat alle chocoladestukjes naar beneden zijn gezakt. Maar hij smaakte goed, en daar gaat het om! :D Hier maar even een foto van het prachtige resultaat:



Ik heb eigenlijk nu alweer zin om iets nieuws te bakken, maar misschien is het slimmer om eerst deze even op te eten :P

1 opmerking:

  1. Banaan chocolade? Ik combineer die twee weleens in de vla, maar niet in een cake... Weird. =P Maar het ziet er wel lekker uit! Ik heb ook een taart gebakken (en ga binnenkort een workshop taarten maken volgen, hoe hip! xD), dus ik moet snel mijn blog updaten... (A)

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.