maandag 12 oktober 2009

Focus!

Een blog bijhouden is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is alweer een eeuwigheid geleden dat ik voor het laatst een berichtje hebt geplaatst hier. En daarbij schieten m'n doelen ook al niet op. En zeker het verzinnen ervan niet. Ik heb er nu nog steeds niet meer dan 59.

Daarom lijkt het me een goed plan om me op één doel per week (of langer, ligt aan het doel) te gaan richten, zodat het eindelijk eens een keer opschiet, en ik niet steeds alles tegelijk wil gaan doen, zodat ik uiteindelijk alsnog niks doe. (Zoals soep gaan maken en eten als ik net deze blog ben begonnen en het nu opeens alweer een half uur later is (A))

Dus vanaf nu: focus focus FOCUS! Misschien komt er dan toch nog eens een keer iets terecht van al de dingen die ik me voorneem. Laat ik gelijk maar een doel uitkiezen voor deze week. Eens even kijken.
Doel 46, maak 3 keer twee maanden lang voor elke week een lijstje met dingen die je die week wil doen, lijkt me een mooie om mee te starten. Dat is gelijk ook bevorderlijk voor mijn focus.. denk ik :P Hopelijk houd ik het nu vol, want ik was vorige maand ook al aan dit doel begonnen, maar bij de derde week ging het al mis :$
En voor doel 3, lees 150 boeken, moet ik ook maar weer eens een boek lezen, want in dit tempo haal ik de 150 nooit. Ik ben momenteel bezig in 3 boeken tegelijk, waarvan er eentje al bijna uit is, dus ik denk dat dit doel wel gaat lukken.

Nu dat allemaal vast staat, hier nog even foto van een taart voor doel 9. Het is een Baileystaart die ik samen met Martijn voor zijn verjaardag heb gemaakt 2 maanden geleden, dus die verdiende nu geen eigen berichtje meer ;)

2 opmerkingen:

  1. Ooooh, wat een mooie taart! =D

    Wel een goed idee trouwens, om één doel per week te voltooien. Succes! Ik zal je proberen wat meer te stalken en het in de gaten te houden, dus wees gewaarschuwd! =P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien moet je er eens over nadenken om zelf ook je blog weer eens te updaten, dan heb ik tenminste ook iemand om terug te stalken :P

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.