dinsdag 27 april 2010

9. Bak 10 verschillende taarten/cakes (4/10)

Afgelopen zondag vierde mijn opa zijn verjaardag, dus dat was een mooie gelegenheid om weer eens taart te maken! Ik heb dus de hele zaterdag samen met Martijn in de keuken gestaan om een mangotaart en een romige bosvruchtentaart te maken. Zie hier het resultaat:

Mangotaart


Romige bosvruchtentaart


Vooral de mangotaart was echt verrukkelijk! Helaas was hij ook heel snel weer op. De bosvruchtentaart was ook lekker, maar smaakte helaas meer naar citroen dan naar bosvruchten.

Mocht iemand naar aanleiding hiervan ook de behoefte hebben een van deze taarten te maken, dan zijn hier de recepten:
-Mangotaart
-Romige bosvruchtentaart

2 opmerkingen:

  1. Oh recepten, hip! Danku. Ik heb nog nooit mangotaart gegeten (bosvruchtentaart ook niet, trouwens :P), maar het ziet er heerlijk uit! Ik ben alleen geschokt dat er volgens het recept linzen in moeten... Really? :S Maar goed bezig Marioni!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha die zijn alleen om de bodem plat te houden tijdens het bakken. Daarna moet je ze er weer uithalen. Dus wees niet bang :p

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.