maandag 22 augustus 2011

Blog in een nieuw jasje

Toen ik zag dat ik nog maar 233 dagen had om mijn Day Zero af te ronden, schrok ik. Niet alleen had ik al tijden geen poging meer gedaan nieuwe doelen te halen (of zelfs te verzinnen), ik had ook al 4 maanden (dat is 1/3 van een jaar, verdorie!) mijn blog niet geüpdatet. Dus om mezelf een schop onder de kont te geven heb ik mijn blog eens flink verbouwd en helemaal bijgewerkt, waardoor hij zowel overzichtelijker als vrolijker is geworden. Nu ga ik dus als een malle mijn doelen afwerken, want ik heb er nog zoveel niet gehaald en ik moet er bovendien nog 37 bij verzinnen. Ik hoop dat deze frisse herstart helpt, want ik heb geen zin mezelf teleur te stellen en mijn doelen niet te halen. Wish me luck!

5 opmerkingen:

 1. Marioni! Ik probeer je blogje te volgen, hoor! Zolang je het post op je Twitter, lees ik het zeker! =D
  Heel goed je best doen, hoor! *hug*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal het op Twitter zetten, ja. Ik zal het nog zwaar krijgen met met doel nr. 2 :P Zeker nu ik bezig ben in een boek van 784 pagina's, maar ik ga mijn best doen. En hopelijk kan ik mezelf motiveren als ik er vaker iets over schrijf. En ik vind het fijn dat je me aanmoedigt! *hug*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je doelen. Ik vind je blog er erg mooi uit zien en heb dus ook wat inspiratie opgedaan voor mijn eigen blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is mooi geworden!!! :D En ja, late reactie, sorry... Ik ben bijna net zo slecht in bijlezen als in zelf bijhouden (don't start, heb m'n eigen blog zojuist verwijderd). Weet je wat handig zou zijn? E-mailupdates bij elke nieuwe post. Kan ik me niet ergens op je abonneren ofzo? :P

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.