maandag 20 juli 2009

Kleurenwedstrijd

Vandaag heb ik eindelijk weer eens een tekening gemaakt. Het is een inzending voor de kleurenwedstrijd van Senile. Het was de bedoeling een tekening te maken met een van de twee kleurenpaletten die je mocht gebruiken. Andere kleuren gebruiken was niet toegestaan. Dit waren de kleurenpalleten waaruit je kon kiezen:Eerder had ik al een tekening gemaakt met kleurenpalet 2, maar omdat je meerdere malen mee mocht doen met de wedstrijd, heb ik nu ook nog een tekening gemaakt met kleurenpalet 1. Ondanks dat ik het erg lastig vond om enkel met deze kleuren te werken, ben ik erg blij met het eindresultaat! Zie hier:

Bella en Edward

3 opmerkingen:

 1. Supermooi. Echt, geweldig. Mijn tekenkunsten lijken nog het meeste op die van een driejarige (en dan te bedenken dat ik als kind kunstenares wilde worden xD), dus ik kan hier alleen maar met open mond naar staren. Hoe lang ben je hier nou mee bezig? Oh en doe je ook aan commissies (dus dat ik je betaal voor een verzoekje - ik had laatst namelijk een leuk idee! =P)? Ik heb je blog bij mijn favorieten gezet, dus reken er maar op dat ik je de komende tijd zal stalken. (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, stalken is niet erg hoor. Dan heb ik iig nog het gevoel dat iemand dit leest ;)

  Over deze tekening heb ik 2 uur 51 minuten en 21 seconden gedaan ;)Heel vaak zit ik met tekeningen van dit formaat wel rond de 3 uur, maar ik probeer het altijd sneller te doen ;)Maar dat is alleen met computertekeningen. Als ik het echt ga schilderen, doe ik er veel langer over. Maar dan maak ik vaak ook grotere dingen. En ik doe ook wel commissies hoor (niet zo heel vaak, maar dat komt meer omdat er bijna nooit iemand vraagt of ik dat doe ;) ) Wat voor idee heb je dan? Iets met Sneep en Draco? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk was ik dat niet van plan, maar nu je het zegt... *zwijmelt bij de gedachte* Haha nee, ik had iets anders in mijn hoofd. Maar ik stuur je daar anders binnenkort wel een berichtje over, thanks! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.