donderdag 21 januari 2010

15. Portretteer 15 personen (6/15)

Een nieuw jaar, een nieuw portret! Nummer zes voor mijn doel. Ik ben voorbij een derde ;)

Ik had vandaag lekker een dagje vrij en wist eigenlijk niet zo goed wat ik kon gaan doen. Maar aangezien ik de laatste tijd zo weinig teken, vond ik dat ik maar eens lekker de tijd moest nemen om een portret te maken. Ik ben zelfs aan nog een portret bezig dat ook al lekker opschiet, dus waarschijnlijk zeer binnenkort weer een update van mijn blog.
Hier het resultaat van vandaag:

Shannon

2 opmerkingen:

 1. Je hebt mij getekend, je hebt mij getekend!!! *maakt een rondedansje van blijdschap* En het is zo goed!!! Wauw, ik voel me echt vereerd. =D Maar wat is dat rechts op de achtergrond? Een bos? xD *denkt aan Snapeward* <3

  Ik vraag me af of van die adelmensjes in de middeleeuwen zich ook zo blij voelden toen ze een portret van zichzelf kregen. =P Super Marioni, dankjewel! *knuffelt*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsjeblieft!
  Het was inderdaad de bedoeling dat het bomen waren ja ;) Het zou zo maar kunnen dat Snapeward zich daarin verscholen houdt. Wie weet (A) Eigenlijk had ik er een witte glinstering in moeten tekenen van de 'patronus' die net hard wegrende (A)
  En in de middeleeuwen waren ze vast blij, anders lieten ze denk ik geen portret maken. Maar als het alleen de rijke en verwende mensen waren die portretten kregen, vonden ze het misschien wel vanzelfsprekend dat zij dat kregen en hechtten ze er verder geen persoonlijke waarde aan. Ik heb geen idee :P Ik heb nog nooit een portret gemaakt voor iemand uit de middeleeuwen (A)

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.