zaterdag 5 juni 2010

Mooi weer dilemma's

Ik weet het. Het is eens een keer mooi weer in Nederland en dan is het wéér niet goed. Maar zeg nou zelf, wat is er lekker aan de hele dag bezweet zijn? Denk je het raam open te zetten voor een verfrissend windje, wordt het daar alleen maar nóg warmer door. Buiten gaan zitten genieten van het zonnetje? Het zal wel aan mij liggen, maar dan verveel ik me dood. En bovendien ziet iedereen dan aan m'n reflecterend witte melkflesbenen dat ik zo'n saaie drol ben die alleen maar binnen achter de computer zit. Niet bepaald charmant. 's Avonds dan toch maar het raam open? Kakelende buren aan de barbecue zijn toch niet echt mijn ding. En als ik hen hoor, horen zij mij zeker als ik luidkeels zit mee te blèren met de muziek die ik veel te hard op het staan. En laat ik nou net 'Dingetje' van het Monica da Silva Trio aangeschaft en op repeat gezet hebben... Nah, raam toch maar dicht.

2 opmerkingen:

  1. Nou lekker is dat. Gister was het te warm, vanmorgen regende het. En met regen doe je een jas aan! Maar vanmiddag scheen de zon weer dus was die jas echt veeeel te warm!!
    Het is ook nooit goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het weer is raar. Vandaag ook: warm, regen, zon, harde wind, kou - like, wat wil je nou?!!

    (Altijd leuk, zeuren over het weer :D)

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.