maandag 13 december 2010

Regenboogtaart

Ik ben een beetje een laatposter, maar ik wil jullie mijn ervaring met deze taart toch niet onthouden. Ik kwam dit geniale recept via via tegen op deze site en kon het echt niet laten om het zelf ook eens te proberen. En dit was het resultaat:De hele familie wilde proeven, dus hij was helaas ook in één keer op. Maar hij smaakte in ieder geval goed en hij stond erg gezellig ;)

Verder heb ik nog een limoentaart gemaakt een tijd terug. Die was ook mooi en lekker geworden, maar ik heb er geen foto van gemaakt. De teller staat nu dus op 6. Maar op de hierboven genoemde site staan nog genoeg lekker recepten, dus binnenkort misschien wel weer een nieuwe toffe taart mét foto.

3 opmerkingen:

  1. hoi ik heb een vraagje wat heb je tussen de lagen cake gebruikt en over de taart heen en hoe maak je dat, echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bovenaan mijn bericht staat een link naar de site waar ik het recept vandaan heb. Daar staat ook hoe je de crème maakt die tussen de cake zit en om de hele taart :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het ziet er heerlijk uit ik ben het nu ook aan het uitproberenhahahahahahahahahhahahah

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.