maandag 22 november 2010

Op de helft!

Ik ben vandaag precies op de helft van mijn Day Zero Project! Maar waar die 500 dagen gebleven zijn, weet ik niet! De tijd gaat zo snel voorbij! En jammer genoeg gaat het met mijn doelen veel minder snel. Bovendien heb ik er nog steeds niet eens 101 verzonnen. Maar met sommige doelen gaat het erg goed! Ik hoef nog maar 50 films te kijken voor doel 54 en met mijn taarten ben ik ook al over de helft en er zijn intussen zelfs al een aantal doelen die ik gehaald heb. Dat doel 40, 'Haal je bachelor TFT', nooit meer gaat lukken, vergeet ik voor het gemak maar even.
Voor de tweede helft van het project ben ik van plan nog meer mijn best te doen en ga ik er alles aan doen om mijn blog beter bij te houden. En na een renovatie van mijn Amerika-blog, die daardoor helaas wel meer dan drie maanden vertraging heeft opgelopen, ben ik ook weer helemaal in voor nieuwe berichtjes ;)
Dus; Laat die tweede helft maar komen!

2 opmerkingen:

  1. Je moet echt even die 101 doelen verzinnen hoor! Straks verzin je iets leuks maar heb je daar helemaal geen tijd voor... =P Trouwens, misshien moeten we het werken aan het DZP maar als goed voornemen voor 2011 instellen, het is echt tijd voor frisse energie en inzet! *spreekt met name over zichzelf* ... *kucht onschuldig* En jeetje, is het echt al 500 (!) dagen geleden? Dat vliegt echt voorbij, onvoorstelbaar. =S

    BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.