woensdag 24 augustus 2011

Nagellakaddict

Wie mij een paar maanden geleden voorspeld zou hebben dat ik binnen zeer korte tijd zou veranderen in een heuse nagellakaddict zou ik hard uitgelachen hebben. Zoiets meisjesachtig was toch niks voor mij? Toch is het gebeurd. Zodra ik de kans krijg om een of ander fel kleurtje op mijn nagels te smeren, grijp ik die. Dat ik het er elke keer voordat ik moet werken weer af moet halen is onhandig, maar het heeft ook z'n voordelen. Het is een goed excuus om er de dag daarna weer een ander kleurtje op te kunnen doen.
In winkels is het plotseling ook alles behalve makkelijk om geen kwartier of meer kwijt te raken aan het staren naar alle verschillende kleurtjes en merken. En als ze dan ook nog eens per twee in de aanbieding zijn... Maar goed, ik hou me in... meestal. Ik heb inmiddels zes kleurtjes, maar dat zullen er waarschijnlijk snel wel meer worden. En dan ga ik ook eens water marble uitproberen.
4 opmerkingen:

 1. Zoooooo herkenbaar!!! Hahaha!! Echt wel leuk zo´n groeiende nagellakcollectie! Het erge is nog dat sommige kleurtjes behoorlijk op elkaar lijken maar je TOCH weer net een andere kleur roze wilt KOPEN KOPEN KOPEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja, maar ik heb me nu al heel lang ingehouden. Al wil ik wel een rood/oranje en een turkoois/groene :p Ik heb er nog steeds 6.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik die rode wel errug mooi! En die helemaal linksboven - heel licht blauw? - is ook gaaf. Mja, ik vind het altijd zo rot dat wanneer ik de nagellak weghaal, m'n vingers er gelijk heel vies uitzien (vooral bij donkere kleuren). :S Al had ik laatst gouden nagellak en dat ging prima...

  Over kleurtjes en design etc. gesproken trouwens - wat is je blog hip geworden qua vormgeving! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je! Dat van vieze vingers heb ik ook, maar eigenlijk vooral heel erg met die rode. En een beetje met mijn donkerrode (maar daar heb ik geen foto van). Bij die blauwe soorten heb ik er echt geen last van. Maar met die rode zitten mijn hele handen onder als ik het eraf haal.
  Ik ga nu trouwens proberen om een tijdje geen nagellak meer op te doen, want ik krijg echt last van dat m'n nagels aan de bovenkant splijten en dat er dan zo'n 'laagje' afscheurt. Vet stom. Weet niet zo goed wat ik daartegen kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Welkom!

Welkom op mijn blog! Op deze blog ga ik mijn oh zo spannende belevenissen bijhouden, maar ook mijn vorderingen met het Day Zero Project. Ik ga heel erg mijn best doen om deze blog regelmatig bij te werken en te laten weten hoe het me vergaat met mijn opdrachten.